Show & twirlgroep

In november 2009 heeft de majorettegroep deelgenomen aan het majoretteconcours . Hierbij plaatsten zij zich voor de Brabantse Kampioenschappen in Waalwijk, waar zij de titel in de wacht sleepten in de categorie Junior Basis - sectie A.  

In 2012 en 2013 namen de majorettes tweemaal deel aan een concours op het onderdeel 'Paradekorps', waarbij zij zich in 2013 plaatsten voor het NK in Den Haag op 15 maart 2014. Zij vielen daar niet in de prijzen, maar zijn wel een hele mooie ervaring rijker!

In 2014 en 2015 nam de groep deel aan verschillende concoursen met twee verschillende shows met gebruik van attributen. Zij wisten zich wederom te plaatsen voor de Brabantse én de Nederlandse Kampioenschappen.
Op 19 maart 2016 heeft de groep deelgenomen aan het NK Show Twirl in Hoofddorp. Hier zijn zij Nederlans Kampioen geworden! Een mooie prestatie.

Helaas besloten enkele leden te stoppen. Doordat er al enige tijd geen nieuwe aanwas meer is, blijven er hierdoor maar een paar leden over. Dit is eigenlijk te weinig om als groep verder te gaan. In onderling overleg is dan ook besloten om de show & twirl groep op te heffen. Dit doen we met pijn in ons hart omdat de majorettes altijd onlosmakelijk aan onze vereniging verbonden zijn geweest. Maar ook hier geldt dat tijden veranderen.....