Jeugdmuziekdag SMD

Geplaatst op woensdag 20 maart 2019

Op 7 april a.s. organiseert het SMD (Samenwerkende Muziekverenigingen Drimmelen) een jeugdmuziekdag voor de jeugdleden tot 18 jaar. Zij geven om 15.00 uur een uitvoering in De Zonzeel in Hooge Zwaluwe.

Hiervoor hebben zij een paar repetities vooraf op de maandagavond en bereiden zij zich op 7 april verder voor. Het wordt een leuke dag waarin het samen muziekmaken centraal staat. De dag staat in het teken van het thema 'Jungle'. Er zal ook een sport en spelelement in deze dag zitten. En natuurlijk een hoop gezelligheid met een gezamelijke lunch. 

Wij wensen de jeugd veel (muzikaal) plezier op deze dag en natuurlijk nodigen wij iedereen van harte uit om naar het concert van de jeugd van Drimmelen te komen luisteren!

 


« vorige   |   nieuwsoverzicht   |   volgende »