Jubilarissen

Geplaatst op zondag 5 november 2017

resized_IMG_5099.jpg

Tijdens onze jaarlijkse Herculesavond mochten wij weer een aantal jubilarissen in het zonnetje zetten. Manon van Helmond is 15 jaar lid van Hercules. Begonnen als majorette heeft zij later de overstap gemaakt naar het slagwerk. Sinds onze transformatie naar poporkest bespeelt zij tevens de xylofoon.

Debbie Kapitein en Diana van Gerven konden helaas niet aanwezig zijn, maar zij zijn beiden 20 jaar lid van Hercules. Debbie is ook begonnen als majorette en is later overgestapt naar de altsax. Haar moeder Diana speelde altsax, maar heeft Hercules in moeilijke tijden ondersteund op de sopraansax.

En dan hadden we de eer om Cees de Laat en Antoon Marijnissen te huldigen vanwege hun 50-jarig lidmaatschap! Cees en Antoon ontvingen uit handen van de heer Joop van de Meulenreek van de Brabantse Bond voor Muziekverenigingen de gouden speld met diamant en bijbehorende oorkonde.
Namens de vereniging kregen zij een mooi horloge aangeboden en werden zij benoemd tot erelid, als dank voor hun inzet en betrokkenheid van de afgelopen 50 jaar.


« vorige   |   nieuwsoverzicht   |   volgende »