Muziekfestijn Drimmelen

Geplaatst op dinsdag 24 oktober 2017

resized_2017-05-15_20.04.02.jpg

Zondag 22 oktober traden wij op bij het Muziekfestijn Drimmelen in ontmoetingscentrum De Zonzeel in Hooge Zwaluwe. Voor Hercules was het weer een mooie gelegenheid om ons te presenteren in de nieuwe stijl. Er is wederom hard gewerkt om een mooi programma ten gehore te brengen. Er werd begonnen met een nummer uit de oude doos. Met begeleiding van percussie-instrumenten en het combo kinkt dat nu toch heel anders dan marcherend op straat. Onder begeleiding van het combo werden uiteraard nog meer bekende nummers gespeeld als Pick up the pieces, Best of Queen en Hello van Adèle. Ook de Cupsong met Romy die de cup ‘bespeelde’ en Sorry van Kyteman met een trompetsolo van Janneke klonken super. Het concert werd swingend afgesloten met Uptown Funk. Kortom, wij vonden het een geslaagd optreden en komen graag nog een terug in De Zonzeel!
Ons volgende optreden zal zijn in de Bernarduskerk tijdens de Bruisende Kerstmarkt op 16 december a.s.. 


« vorige   |   nieuwsoverzicht   |   volgende »