11 juli slotrepetitie

Geplaatst op zondag 3 juli 2016

zomer-wallpaper-strandbal-snorkel-duikbril-zeester-schelpen-parasol-strand-foto-zee.jpg

Dit jaar een weekje eerder dan normaal, houdt Hercules haar laatste repetitie voor de zomervakantie op maandag 11 juli a.s. vanaf 20.00 uur in de Mayboom. Iedereen die Hercules een warm hart toedraagt is op deze avond van harte welkom om te komen kijken en luisteren naar Hercules ‘nieuwe stijl’.

Wij hebben de afgelopen maanden hard gewerkt aan het instuderen van ons nieuwe repertoire. Tijdens de slotrepetitie zal een combo mee repeteren ter voorbereiding op ons eerste concert als Poporkest, dat in november gepland is. Misschien vind je het leuk om zelf bij een Poporkest te komen spelen, kom dan gerust eens langs op één van onze repetities op maandagavond in de Mayboom. We kunnen zowel bij de blazers als bij het slagwerk nog nieuwe leden gebruiken. Voor ons eigen combo zijn we nog op zoek naar een toetsenist, slaggitarist en basgitarist. Hercules blijft ook opleidingen verzorgen,  dus als je een instrument wilt leren spelen ben je bij Hercules van harte welkom!  Onze vakbekwame docenten leiden zowel blazers als slagwerkers op voor een erkend muziekdiploma. Leeftijd vanaf 7 jaar en ook volwassenen zijn van harte welkom! 


« vorige   |   nieuwsoverzicht   |   volgende »