Verrassing trompetsectie

Geplaatst op zaterdag 5 maart 2016

20160229_200927_(2).jpg

Afgelopen week werd onze trompetsectie verrast met een spiksplinternieuw instrument! De huidige trompetten waren al langere tijd aan vervanging toe. Het besluit om ze te vervangen was ook al genomen, maar gezien onze zorgen om de toekomst was dit besluit even ‘on hold’ gezet. Nu echter iedereen enthousiast is om samen verder te gaan en we druk bezig zijn met onze transformatie naar Poporkest, heeft het bestuur besloten om het genomen besluit alsnog ten uitvoer te brengen. Dit tot grote verrassing van onze trompettisten en die erg blij waren met hun nieuwe instrument.

We hebben de afgelopen weken al een paar nieuwe leden mogen begroeten. Lijkt het jou ook leuk om in een Poporkest te spelen, kom dan eens een kijkje nemen op maandagavond in de Mayboom. We zijn met name nog op zoek naar een basgitarist, slaggitarist en toetsenist. Je bent van harte welkom!

 


« vorige   |   nieuwsoverzicht   |   volgende »