Majorettes NK Hoofddorp

Geplaatst op zondag 27 maart 2016

Majorettes_NK_2016-03-19.jpg

Op 19 maart was het dan zo ver: de meiden van show- en twirlgroep Hercules mochten hun show laten zien op het NK showtwirl dat werd gehouden in Almere. De laatste maanden is er hard getraind om de puntjes op de I te zetten. Maar ze waren er klaar voor. Vroeg uit de veren om allemaal op tijd bij de opening van de dag aanwezig te kunnen zijn. Daarna hebben de meiden de haren strak gedaan, de glitters voor op de ogen werden uit de kast gehaald en de attributen van de restaurantshow werden in elkaar gezet. Tussendoor nog even genieten van alle mooie shows die te zien waren. In de middag was het dan eindelijk zo ver. De zenuwen namen toe, maar zeker ook de zin om de show aan de jury te laten zien. Na nog wat laatste instructies stonden de meiden te popelen om te starten. Het was een geweldige start waarbij de opening er zeer strak eruit zag. Onze twirlsters genoten zichtbaar van de show. Dit enthousiasme hebben ze tot het einde toe vol gehouden. De menukaarten werden goed gebruikt, de dans was strak, de batons werden gevangen, het restaurant werd gepoetst, er werd gebakken en gebraden en uiteindelijk kon het restaurant geopend worden. Tevreden kwamen de meiden de vloer af, waar een trotse coach ze stond op te wachten. En trots mogen we zeker zijn, want Hercules werd NEDERLANDS KAMPIOEN!!! 

Denise Roelands, coach van het team, behaalde met haar duo een mooie derde plaats en wist daarmee een ticket voor het EK dat in oktober in Engeland wordt gehouden, te bemachtigen. 

 


« vorige   |   nieuwsoverzicht   |   volgende »