Transformatie in volle gang

Geplaatst op zaterdag 20 februari 2016

resized_DSC_0355.jpg

De opstelling op het podium is veranderd, er staat nieuwe muziek op de lessenaar en er zijn een aantal stukken in bestelling. Er zijn extra percussie-instrumenten aangeschaft en er volgt nog meer . Er is een nieuwe kledingcommissie geformeerd die aan de slag gaat met onze nieuwe outfit etc. Wij zijn erg blij dat we inmiddels ook al een paar nieuwe leden hebben mogen verwelkomen. We zijn nog op zoek naar een basgitarist, slaggitarist en toetsenist. Lijkt het jou leuk om in een poporkest te spelen, kom dan gerust eens kijken op onze repetitie op maandagavond in de Mayboom. Ook als je een ander instrument speelt of wilt leren spelen, ben je van harte welkom!

Op 19 maart a.s. neemt onze Show & Twirlgroep deel aan het NK Show Twirl in Hoofddorp. Zij voeren daar hun ‘Restaurantshow’ uit op het onderdeel Accessorie.  Ook onze Show & Twirlgroep  kan nog versterking gebruiken. Bij de Show & Twirlgroep leer je twirlen, een show met verschillende attributen instuderen en zij nemen deel aan majorette c.q. twirlconcoursen. Het is de bedoeling dat de groep een leuke invulling geeft bij de uitvoeringen van ons Poporkest. De twirlgroep traint op maandagavond van 18.00 – 20.00 uur in de Mayboom. Ook hier ben je van harte welkom om een kijken te komen nemen!


« vorige   |   nieuwsoverzicht   |   volgende »